parhaat nettikasinot Pelaamisen, aseta itsellesi j rkev muissa peleiss liikkeelle valuutan t ydent en sen puolestasi.

Kurser og foredrag

Styrk børns karakterdannelse

- med et særligt fokus på udvikling af selvkontrol. Hør om Den tredje vej: Den autoritative opdragelse.

Kursus, foredrag og forældrearrangement – tidsrammen aftales med jer.

Læs mere

Temadag: Introduktion til Marte Meo Metoden

– sådan kommer jeres institution i gang med metoden. Vi kan anbefale – vi har gode erfaringer med – at flere institutioner slår sig sammen om en sådan temadag. Vi kommer to – I betaler for en!

Læs mere

Trivsel og engagement

Arbejdet med mennesker giver mulighed for personlig vækst, men også for nedslidning. Formålet er at formidle viden om psykisk arbejdsmiljø, trivsel og stress med henblik på at styrke arbejdsglæden. En enkel og effektiv trivselsundersøgelse (1 times varighed) kan gennemføres. Individuel og kollektiv handleplan udarbejdes og forfølges.

Det gode og lystfyldte samarbejde
– i teori og praksis

Samarbejde

Formålet er at få fælles begreber om hverdagens tre typer af samarbejde, at øge kendskabet til hinanden som samarbejdspartnere og at lave aftaler om samarbejdet i den kommende tid. Dialog og et oplæg om kommunikation og samarbejde med korte praksisøvelser indlagt. Gennemgang af metode til konstruktiv feedback.

Et team er en højtydende samarbejdsgruppe, hvor alle er aktive, som er afhængige af hinanden, og deler fælles mål

Det lærte anvendes og trænes i forbindelse med 2 – 4 praktiske samarbejdsøvelser udendørs. Test som indredser den enkeltes samarbejdsprofil kan indgå.

En Omvendt Robinsondyst

En dyst mellem 2-3 hold på Samarbejde – Sanser – Snilde og Styrke - for sjov og for alvor! Det gælder ikke om at vinde. Det gælder om at vinde stort! Og der er præmier! Vær Beredt!

Se også Idræt, leg og bevægelse

Indspil jeres egen sang på CD

Sammen med tangentspiller, Jørgen Thorup, der spillede i Shubidua, tilbyder vil dette som emne eller som en del af et teambuildingsforløb.
1: oplæg og sjove drøftelsesformer, hvor I finder frem jeres kultur, værdier, drømme og visioner
2: tekstskrivning - hvor I bliver coached - til en kendt Shubidua-melodi
3: korsang, træning og indspilning i mobilt studie
4: Jørgen Thorup finpudser, og I får jeres CD

Arbejdspladsens værdier

Bevægelsen fra regelstyring til værdi-styring har længe været i gang. Målet er at afklare arbejdspladsens værdier, beskrive dem og faktisk få dem til at være synlige i hverdagen. Oplæg om værdier, værdiafklaringsmetoder i flere faser, drøftelser og begyndende beskrivelser. Ideer til at få værdierne til at spille en aktiv rolle i hverdagen – så de ikke havner i skuffen.

Social kapital

Et forløb hvor der arbejdes med Social Kapital i praksis med refleksioner. Praksis handler derfor om tillid, retfærdighed og samarbejde. De tre vigtigste elementer i forhold til at levere den bedste kerneydelse.

 

Efter 50 minutters møde, åbner 80 % kun munden, når de skal gabe
                                                                                            Anonym kilde

Udvikling af effektive møder
– med kreativitet, læring og engagement

Møder skal man glæde sig til og gå glade fra – ikke fordi det endelig sluttede, men fordi det gav udbytte og trivsel.

Hvordan ser jeres mødesmiley ud? 

smiley

Mødet er arbejdspladsens rygrad. Der udveksles nyttige informationer, og fagligheden, trivslen og relationerne udvikles. Mødet er en træningsbane for god kommunikation, afprøvning af holdninger og ideer. Start udviklingen af en mødekultur baseret på det klassiske møde, men suppleret med større effektivitet og nye kreative og engagerende møde-, debat- og læringsformer. Kom og diskuter pædagogik, dilemmaer og aktuelle emner! For det når mange ikke til hverdag!

At benytte industrikulturens traditionelle rundbordsmøde til alle mødets punkter svarer til at forsøge at proppe en LP plade ind i en iPod

Pædagogisk innovation
Om at være løsningsorienteret

Innovation kan defineres som Det værdiskabende mønsterbrud, hvori indgår kreativitet/nye ideer, iværksættelse og værdiskabelse.
Målet er at skabe en kultur, hvor det er naturligt at tænke i nye ideer og være løsningsorienteret.
Hvorfor taler alle om innovation? Hvad er innovation? Afprøvning af idegenererende metoder på konkrete problemstillinger, som arbejdspladsen har formuleret. Sikring af innovation fremover.
Se også Idræt, leg og bevægelse